Smoki pokal

Smoki pokal 2016/17

 Za nami je prvi Smoki pokal. Tokrat so se otroci pomerili v šestih kategorijah in treh disciplinah. Tekmovali so v skoku v daljino, teku na 60m in suvanju težke žoge. Sončno vreme in glasni navijači so vzpodbujali naše mlade atlete in atletinje. Kdo ve, koliko bodočih vrhunskih atletov in atletinj je med njimi.

 

Smoki pokal 2015/16

Smoki pokal 2014/15

Za nami je finalna tekma Smoki pokala. Tudi letos nam je razpoloženje nekoliko pokvarilo deževno vreme, ampak mladi atleti se niso predali, hrabro so tekmovali tudi v dežju in še enkrat potrdili, da so iz pravega testa! Atletika je  šport, kjer  tekmovanja v zimskem času potekajo v atletski dvorani, ostali del leta pa na atletskem stadionu na prostem in tudi kakšna deževna izkušnja bo otrokom prav prišla na njihovi športni poti. Skratka, še enkrat bravo vsem, ki ste tekmovali in premagali sami sebe, hvala vaditeljem in staršem za vzpodbudo in pomoč pri organizaciji in hvala podjetju Kolinska, ki nas je velikodušno nagrajevalo z njihovimi dobrotami.

Lepo se imejte, uživajte na zasluženih počitnicah do naslednjega Smoki pokala.

Vsi, ki se želite vključiti na poletno atletiko se lahko oglasite v času uradnih ur v prostorih našega društva.

 

Smoki pokal 2013/14

V petek, 30.5.2014 se je končal letošnji SMOKI pokal, ko so se najmlajši še zadnjič v tem šolskem letu pomerili na 4. tekmi SMOKI pokala. Tokrat so tekmovali v dolgem teku in metu vortexa.

Čez celo leto je tekmovalo skoraj 200 otrok v različnih starostnih kategorijah iz štirih atletskih klubov ter številnih ljubljanskih osnovnih šol, kjer potekajo atletski krožki AD Mass.

Čestitamo vsem udeležencem in se že veselimo naslednje sezone!