AdMassCGP_2024_100let logo

Drage atletinje in atleti, dragi starši!

Počitnice so se prevesile v drugi del in zato je čas, da se ozremo k izzivom, ki nam jih prinaša jesen.

V društvu smo se že začeli pripravljati na jesensko atletsko sezono, ki nam prinaša še nekaj pionirskih in mladinskih državnih prvenstev, atletskih pokalov ter mitingov ter seveda začetek šole in s tem vpis novih generacij atletov. Za uvod bomo v drugi polovici avgusta lahko spremljali člansko svetovno prvenstvo, kjer bomo lahko navijali za tri naše atletinje, saj bodo tam tekmovale Lia Apostolovski, Maruša Mišmaš Zrimšek in Neja Filipič.

Vse tiste, ki boste avgusta že doma, vabimo, da se nam pridružite pri poletni atletiki ob torkih in četrtkih med 17.00 in 18.30. V septembru bomo začeli z rednimi treningi po skupinah pri svojih trenerjih, za nove člane pa bodo od 30.8. do 15.9. potekali dnevi odprtih vrat, namenjeni spoznavanju atletike. V tem času se bodo lahko otroci preizkusili v različnih atletskih disciplinah in se navdušili nad kraljico športov ter se nam v nadaljevanju sezone pridružili pri rednem treningu.

Na spletni strani www.admass.si so vam na voljo še druge informacije ter obrazci za vpis (vpisni obrazec, pristopna izjava, pogodbe, aneks k pogodbi) Povezava do obrazcev

Pripravili smo tudi kratko anketo o delovanju društva in vas prosimo, da si vzamete par minut časa ter jo izpolnite, saj nam boste s tem pomagali izboljšati naše delovanje in skupno sodelovanje!

Link do ankete

Hvala in se vidmo v Šiški!


povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024