AdMassCGP_2024_100let logo

DRŽAVNO PRVENSTVO (U20) IN MNOGOBOJ (U14)

Za nami je zares organizacijsko in tekmovalno naporen vikend. Naše društvo je namreč v soboto organiziralo državno prvenstvo za starejše mladinke in mladince ter mednarodni miting. V nedeljo pa še ekipni in posamezni mnogoboj za pionirke in pionirje U14.

V soboto  sta Filip Jakob Demšar in Grega Medvešek na visokih ovirah osvojila drugo (8,88 s) in tretje (8,92 s) mesto. V skoku v višino je Blažu Mramorju le malo zmanjkalo, da bi preskočil mejo dveh metrov. Kljub temu, je zmagal z preskočenimi  1,97 m. Tretje mesto je osvojil Axel Luxa (1,91 m). V skoku v daljino je Vid Železnik skočil 6, 77 m in osvojil odlično drugo mesto. Lija Apostolovski je še za pet centimetrov popravila osebni rekord in z 1,60 m v skoku v višino zasedla tretje mesto. Sara Sotošek je v tretji seriji troskoka skočila 11, 97 m in osvojila drugo mesto.

Nedeljski mnogoboj nam je prinesel ponovno potrditev, da smo najboljši in zato  smo tudi visoko  v zrak dvignili  pokal za vseekipne državne prvake. Zbrali smo  59216 točk.

V kategoriji ekipnih prvakov sta Mark Aleksander Šarman in Timon Huč osvojila drugo mesto in skupno zbrala 4182 točk. Pri pionirkah sta tudi drugo mesto osvojili Kaja Mele in Eva Jež, ki sta zbrali 4417 točk. V kategoriji posameznih prvakov je Kaja Mele zmagala in zbrala 2398 točk, Mark Aleksander Šarman  je osvojil drugo mesto in zbral 2257 točk.

Čestitamo za vse izboljšane osebne rekorde. Bravo Massovci

povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024