AdMassCGP_2024_100let logo

Forma strmo navzgor

Naša rekorderka Tina Šutej, je na sinočnjem mednarodnem dvoranskem mitingu IAAF v Stockholmu v skoku ob palici s 4,50 metra osvojila četrto mesto.  V izjemno močni konkurenci je bila uspešna na višini 4,50m, kar je njen (trenutno) najboljši izid sezone. Slavila je Grkinja Nikoleta Kiriakopolou, bronasta iz evropskega prvenstva v Helsinkih 2012, ki je preskočila 4,76m.  Drugo mesto je osvojila domačinka Angelica Bengtsson, mladinska svetovna in evropska prvakinja ter zmagovalka prvih mladinskih olimpijskih iger v Singapurju 2010, tretjega pa nekdanja svetovna prvakinja Brazilka Fabiana Mure.

S svojim nastopom in doseženim izidom sem zelo zadovoljna. Iz tekme v tekmo napredujem in skačem višje. Danes sem skakala tudi z daljšimi palicami kot na prvih dveh tekmah, tako da se vse skupaj premika v pravo in pozitivno smer. Sicer sem še daleč od idealnih skokov. Novo priložnost za dokazovanje bom imela v soboto v Birminghamu, kjer bo konkurenca, kot je bila tudi tu na Švedskem, zelo močna.

S skoki je začela na 4,15 m, v prvem poskusu je preskočila  višini 4,30 in 4,40m. Na višini 4,50m je v prvem poskusu podrla letvico, a višino premagala v drugem, na 4,60 pa je bila trikrat neuspešna.

ČESTITKE!

povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024