AdMassCGP_2024_100let logo

Massovi mlajši pionirji in pionirke ponovno postali vseekipni državni prvaki v mnogoboju.

V nedeljo, 5.2. je naše društvo organiziralo državno prvenstvo v mnogoboju za pionirje in pionirke U14. Točke so zbirali posamezno, kot ekipa in vsi skupaj. Za medalje, plakete in pokal je bilo potrebno  biti med najboljšimi v teku na 60 in 600 metrov, skoku v daljino in suvanju težke žoge. Žan Vrhovnik je bil najhitrejši v teku na 60m, v suvanju težke žoge, tretji v skoku  v daljino in tretji v teku na 600 m ter tako zasluženo zmagal z zbranimi 2150 točkami. Drugo mesto je osvojil Sandro Jeršin Tomassini, ki je zbral 2059 točk in bil najboljši v skoku v daljino, drugi v teku na 60 m in suvanju težke žoge ter četrti v teku na 600 m.

Kot nepremagljiva MASSova ekipa sta Žan Vrhovnik in Sandro Jeršin Tomassini zmagala v ekipnem mnogoboju, skupaj sta zbrala 4209 točk, drugo mesto je osvojila ekipa Radovljice, tretje mesto je osvojila druga MASSova ekipa, Lenart Dolinar in Jakob Potočki sta za tretje mesto zbrala 3438 točk. Prva ženska ekipa  MASSa je bila 12., Pia Klara Duhovnik in Neža Marolt sta zbrali 3511 točk.

MASSOVA ekipa najboljših: Žan Vrhovnik, Sandro Jeršin Tomassini, Jakob Potočki, Lenart Dolinar, Lana Košak, Sara Ana Peršin, Pia Klara Duhovnik, David Guslov, Matic Zupan, Nalu Muhič, Alek Kneževič, Nejc Karo Lindič, Tim Jurca, Miha Kovačič, Aneja Fabjan Mrak, Nika Lampret, Marjeta Čater Timer, Jure Pezdir, Asja Ravnikar, Marolt Neža, Leon Štih, Anja Studen, Špela Zajc, Lina Keder  Tjaša Zdešar in Nejc Pleško.

ČESTITAMO VSEEKIPNIM PRVAKOM!!!!!!!!!

povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024