AdMassCGP_2024_100let logo

Naj klub 2015

IMG_0145Minuli vikend je bil Portorož v znamenju atletike, saj sta potekala kar dva, za slovensko altetiko zelo pomembna dogodka. Posvet slovenskih atletskih trenerjev in svečana podelitev za naj atleta in atletinjo ter  podelitev za naj klub minule sezone.  In naj že v prvih vrsticah izrečemo čestitke in zahvalo! Veseli smo, da smo še vedno trdno zasidrani na atlertskem prestolu, kar kaže da delamo dobro in tekmujemo odlično. Iskreno se vam zahvaljujemo, ker smo z vami nepremagljivi, ponosni smo na vas. Čestitamo vsem tekmovalkam, tekmovalcem in trenerjem ter trenerkam AD MASS LJUBLJANA, saj smo z vašo pomočjo  skupaj sestavili mozaik zmage. (vodstvo društva).

OSVOJENE LOVORIKE PO POSAMEZNIH KATEGORIJAH

V kategoriji pionirjev je bil za najboljšega pionirja minule sezone izbran Gregor Grahovac (100m, 400m). Veseli nas, da se vrača v našo sredino.  Sara Sotošek (troskok) je osvojila 7. mesto v kategoriji mlajših mladink.

V kategoriji starejših mladink je tretje mesto osvojila Anita Horvat (400m ovire), četrta najboljša mladinka v Sloveniji je pstala troskokašica Eva Mustar. Pri mladincih je peto mesto osvojil višinaš Axel Luxa, mesto za njim pa Enej Vrhunec (400m ovire).

V kategoriji mlajših članic je prvo mesto osvojila Maruša Mišmaš (3000m zapreke). Prvič pa je prejela tudi priznanje v absolutni kategoriji, kar potrjuje, da je res v samem vrhu Slovenske atletike. V članski kategoriji je osvojila drugo mesto. Žan Rudolf (800m) je osvojil tretje mesto v mlajše članski in tretje v absolutni kategoriji. Očitno z odličnimi rezultati preskakujeta razrede. Ne smemo pa pozabiti na četrto mesto Jana Petrača (800m, 150m)  in sedmo Laure Strajnar (100m ovire). V absolutni kategoriji je četrto mesto osvojil še Matija Kranjc (kopje) in Tina Šutej (palica).

Naj omenimo posebna priznanja, srebrni plaketi za dolgoletno delo v atletiki sta prejela Matic Osovnikar in Žan Rudolf. Posebno priznanje AZS je prejel Sašo Apostolovski, ki je zelo zaslužen za tako odlično delovanje našega društva in Slovenske Atletike.

Čestitke vsem!

povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024