AD Mass

AD Mass

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

TINA ŠUTEJ NAJ ATLETINJA IN AD MASS NAJ KLUB LETA 2016

Na tradicionalni prireditvi Naj atlet, ki je potekala v soboto, 12. novembra je bilo podeljenih več kot 70 atletskih nagrad. Od tega je bilo kar devet priznanj podeljenih atletom in atletinjam ter trenerju našega društva, ki je bilo tudi letos proglašeno za najboljši atletski klub v Sloveniji.

Nagrade so prejeli najboljši trije atleti in atletinje pretekle sezone v petih starostnih kategorijah (pionirji, mlajši mladinci, starejši mladinci, mlajši člani, člani), ter trener najuspešnejšega atleta in atletinje v vsaki kategoriji ter najboljši trener, ki so ga izglasovali trenerji ZATS.

Najboljša atletinja  je postala skakalka s palico Tina Šutej, ki je na Olimpijskih igrah v Riu de Janeiru osvojila najboljšo slovensko atletsko uvrstitev, 11. mesto v finalu tekmovanja. Priznanje je prejel tudi Tinin trener Slavko Černe. Najboljši atlet v absolutni kategoriji je tudi letos postal skakalec s palico Robert Renner iz Celjskega Kladivarja. Žan Rudolf (800m) je osvojil tretje mesto, mesto za njim pa je pripadlo Matiji Kranjcu (kopje).

V kategoriji mlajših članov je Žan Petrač osvojil tretje mesto, četrti je bil metalec Blaž Zupančič. Maruša Mišmaš (3000m zapreke) je osvojila drugo mesto, tretje pa Anita Horvat (200m in 400m).

Višinaš Axel Luxa je v kategoriji starejših mladincev zasedel peto mesto. Najboljši mlajši mladinec je postal Gregor Grahovac (200m, 400m). Najboljša pionirka pa je postala Zala Istenič (100m, 200m).

Srebrno plaketo je prejela Marija Šestak (troskok) za dolgoletno tekmovalno udejstvovanje.

Čestitamo vsem najboljšim atletom in atletinjam, čestitamo vsem tekmovalcem, ki s ponosom tekmujejo in zmagujejo v naših barvah in na koncu čestitamo vsem našim trenerjem in trenerkam, ki dodajo tisti ključni del v mozaik uspešnosti. Skupaj smo nepremagljivi.