AD Mass

AD Mass

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

ZLATE MEDALJE DRUGEGA DNE!

Nova Gorica, 12.7.2020

Včeraj je v Novi Gorici potekal drugi dan Prvenstva Slovenije za mlajše člane in članice ter mlajše mladince in mladinke. Tudi drugi dan tekmovanja je bilo sončno in vetrovno, nekaterim je veter pomagal, medtem ko je drugim nagajal. Kljub temu se naši atleti in atletinje niso predali in se uspešno borili s centimetri, metri, sekundami in vetrom. V nedeljo so osvojili kar nekaj zlatih odličij…

Sandro Jeršin Tomassini je na Prvenstvu Slovenije za mlajše mladince dosegel še en izjemen rezultat, preskočil je 217 cm.

Zala Istenič je nova državna prvakinja v teku na 200 m med mlajšimi članicami. V finalu je zmagala s časom 24,85 s. Klara Lukan je po sobotni zmagi na 1500 metrov, slavila tudi v teku na 800 m (2:09,13). Državna prvakinja med mlajšimi članicami v skoku ob palici je postala Ajda Osolnik, ki je preskočila 3,45 metra. Aneja Simončič je postala državna prvakinja v teku na 400 m z ovirami (58,46 s).

Prvenstvi sta se zaključili s štafetnimi teki, kjer so naše mlajše članice v štafeti 4×400 osvojile zlato medaljo. Medaljo so si pritekle; Anja Gregorc, Kim Šimenc, Klara Lukan in Zala Istenič.

Rezultati