AdMassCGP_2024_100let logo

Naj atleti v naj klubu

8. novembra je Bledu potekala tradicionalna podelitev za naziv najboljšega atleta in najboljše atletinje preteklega leta. Primož Kozmus in Snežana Rodić sta postala najboljša slovenska atlet in atletinja leta, na slovesni razglasitvi jima je čestital Sergej Bubka, svetovni rekorder v skoku s palico, sedaj paj član Mednarodnega olimpijskega komiteja (Moka) in podpredsednik Mednarodne atletske zveze (IAAF).

TRETJE LETO ZAPORED, NEPREMAGLJIVI! POLNI PONOSA  in neizmerno veseli smo, da smo tudi letos proglašeni za najuspešnejši in najboljši klub v Sloveniji.

Snežana Rodič ima v troskoku peti izid sezone na svetu in je na čelu slovenskih atletinj s 184 točkam. Takoj po proglasitvi je povedala:  “Leto 2013 je zame pomembno leto, saj je bila to moja najboljša atletska sezona doslej. Sem še vedno peta na svetu po izidih in sem naredila velik korak naprej. Sedaj že potekajo priprave za zimsko sezono. Želim si dobrih dvoranskih nastopov, popraviti nameravam osebni rekord in dobro nastopiti na svetovnem dvoranskem prvenstvu. Potem pa se bodo začele priprave še za evropsko prvenstvo, kjer prav tako ne bom nastopila s skromnimi cilj”.

Med mlajšimi člani je  bil najboljši Žan Rudolf, med starejšimi mladinkami pa  Maruša Mišmaš, oba sta tudi dobitnika rekorderskih značk.

povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024