AdMassCGP_2024_100let logo

POKALNI PRVAKI! ČESTITKE!!

Na dvodnevnem atletskem pokalu Slovenije v Novem mestu so naši atleti in atletinje osvojili dvojno zmago, postali so pokalni prvaki in pokalne prvakinje.  Člani so zbrali 405,5 točk in članice 371 točk! Bravo!!!

Izpostaviti velja Maja Mihalinec Zidar in Andreja Skočirja, ki sta bila najhitrejša na 100, 200 in v štafetnem teku 4×100 m.

Filip Jakob Demšar je bil najhitrejši na visokih ovirah, Blaž Zupančič je najdlje sunil kroglo, Tan Černigoj je bil najboljši v skoku v daljino, na 1500m je bil najhitrejši Žan Rudolf, Lovro Mesec Košir je bil najhitrejši v teku na 400 m. V štafetnem teku 4×100 so poleg Skočirja tekli še Tan Černigoj, Jernej Gumilar in Lovro Mesec Košir. Pri članicah je bila v teku na 100 m z ovirami najhitrejša Milica Emini, v višini Monika Podlogar in v metu kopja Nina Rman. Maja Mihalinec Zidar, Lina Hribar, Daša Kernel in Emini Milica so bile najhitrejše v štafetnem teku 4×100 metrov.

Drugi dan tekmovanja je v troskoku zmagal Jan Luxa, v višini Sandro Jeršin Tomassini, Anže Durjava v metu kopja in članska štafeta 4×400 v sestavi Jure Grkman, Janža Maj, Samo Bergant, Lovro Mesec Košir. Pri članicah je v metu kladiva zmagala Zoja Šušteršič, v skoku s palico Ajda Osolnik in v skoku v daljino z odličnim rezultatom 6,47metra, Neja Filipič.

Čestitamo pokalnim prvakom in pokalnim prvakinjam!

povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024