AdMassCGP_2024_100let logo

VPIS V NAŠE DRUŠTVO POTEKA VSE LETO!

Počitnice se počasi zaključujejo in treba bo ponovno sesti v šolske klopi. Da boste lažje premagovali šolske obveznosti vas vabimo, da se pridružite našim Massovkam in Massovcem na atletskih treningih. Programi  treningov v Atletskem društvu Mass Ljubljana so namenjeni vsem otrokom in mladini od 6 let naprej. Vadba v posameznih skupinah je prilagojena starosti in predznanju otrok. V tednu od 4. do 8. septembra bomo imeli teden »odprtih vrat«, kjer bodo otroci na brezplačni atletski uri zbrali prve vtise, starši pa dobili vse potrebne informacije. Vpis v naše društvo poteka vse leto.

POMEMBNO: ker MOL kot pogoj za treniranje na mestnih objektih zahteva pri vseh atletih in atletinjah, starejših od 11 let, vsaj eno udeležbo na tekmah v sezoni 2017 predlagamo, da se zainteresirani vključite takoj oziroma pred 6.9.2017.

VSEBINA IN URNIKI TRENINGOV PO KATEGORIJAH

OTROŠKA ATLETIKA (6-10 let)

PONEDELJEK, TOREK, SREDA IN ČETRTEK od 16h-17.15h

Atletska vadba poteka po programu otroške atletike (Kids athletics), otroci razvijajo gibalne spretnosti ter postopoma širijo in nadgrajujejo svoja gibalna znanja in sposobnosti. Atletski pripomočki, s katerimi se otroci učijo osnov atletskih disciplin, so po obliki in teži njim prilagojeni.

PIONIRSKA ATLETIKA  (11-13 let)

VSAK DAN od 16-17.30h

pionirska atletika je nadgradnja otroške atletike. Pozornost je usmerjena v poučevanje tehnike vseh atletskih disciplin (skoki, teki, meti), treningi pa so v manjši meri usmerjeni tudi v tekmovanja.

PIONIRSKA ATLETIKA (14-15 let)

VSAK DAN od 16-17.30h

Izpopolnjevanje in postopna specializacija otrok v atletske discipline. Večja usmerjenost v tekmovanja.

MLADINSKA IN ČLANSKA ATLETIKA (od 16 let naprej)

VSAK DAN od 17.30h do 20h

Specialno treniranje izbrane discipline.

NOVOST V LETOŠNJEM LETU

V letošnjem šolskem letu bomo organizirali otroško atletiko na atletskem štadionu na Kodeljevem.  Namenjena bo otrokom v starosti od 6 do 10 let in bo potekala vsak torek in četrtek od 16h do 17.15h. Začnemo v torek, 5. septembra, dobimo se pred vhodom na stadion. Vabljeni!

Otroci, želimo vam, da se boste v naši družbi počutili odlično, spletli nova prijateljstva se veliko naučili, predvsem pa si želimo, da boste z našo strokovno pomočjo ostali zdravi in nasmejani. Trenerji in trenerke atletskega društva Mass Ljubljana.

 

povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024