AdMassCGP_2024_100let logo

ZAKLJUČEK MASSOVE ATLETSKE ŠOLE

Šolsko leto se počasi zaključuje in s tem tudi Massova atletska šola. Zato vabimo vse otroke, ki so pridno nabirali atletsko znanje, da nam pokažejo kaj vse so se naučili. Zaključna prireditev bo v sredo 1. junija 2022 ob 16h v športnem parku Šiška na pomožnem atletskem stadionu, Milčinskega 2. Prireditev je namenjena otrokom, ki so obiskovali Massovo atletsko šolo na osnovnih šolah ali na atletskem štadionu v Šiški in so rojeni v letih od 2011 do 2015. Ob 16h bo zbor otrok in prevzem kartončkov za zbiranje žigov. Vsak, ki uspešno opravi atletsko nalogo na vsaki izmed osmih postaj in zbere vse žige, prejme nagrado in medaljo.

Nagrade so prispevali: Ljubljanske mlekarne, Športna zveza Ljubljana in Vitamin Well

ATLETSKE POSTAJE: 1. tek na 50m, 2. skok v daljino s palico, 3. poligon, 4. met žoge kleče, 5. tek čez ovire na razdalji 40 m, 6. met vorteksa, 7. skoki v križu, 8. skok v daljino z mesta.

Izpolnjeno prijavnico oddajte trenerju na treningu, prijave zbiramo tudi na info@admass.si. Prijava je možna tudi najkasneje 30 min pred pričetkom tekmovanja. Za ogrevanje in vodenje otrok med tekmovanjem bo poskrbljeno. Starši poskrbijo za prihod in odhod svojih otrok. Za izgubljene predmete ne odgovarjamo. Tekmuje se na lastno odgovornost. Dodatne Informacije: 040 850 370 (BRINA)

povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024