AdMassCGP_2024_100let logo

ZAKLJUČEK OTROŠKE ATLETIKE Z VITAMINOM WELL

VABILO

Šolsko leto se počasi zaključuje in s tem tudi Mass-ova atletska šola. Zato vabimo vse otroke, ki so pridno nabirali atletsko znanje, da pokažejo česa vse so se naučili. Po uspešno opravljeni zadnji postaji jih bo pričakala odlična vitaminska pijača WELL!

Zaključna prireditev bo v sredo 31. maja 2023 ob 16h v športnem parku Šiška na pomožnem atletskem stadionu, Milčinskega 2. Prireditev je namenjena otrokom, ki so obiskovali Mass-ovo atletsko šolo na osnovnih šolah ali na atletskem stadionu v Šiški in so rojeni v letih od 2013 in mlajši. Ob 16h bo zbor otrok in prevzem kartončkov za zbiranje žigov. Vsak, ki uspešno opravi atletsko nalogo na vsaki izmed osmih postaj in zbere vse žige, prejme nagrado in simbolično medaljo.

ATLETSKE POSTAJE:  1. formula 1, 2. skok v križu, 3. tek na 30m, 4. skok s palico v daljino, 5. met žoge kleče, 6. met vorteksa, 7. tek čez ovire 50m, 8. skok v daljino z mesta.

Izpolnjeno prijavnico oddajte trenerju na treningu. Prijava je možna tudi najkasneje 30 min pred pričetkom tekmovanja. Za ogrevanje in vodenje otrok med tekmovanjem bo poskrbljeno. Starši poskrbijo za prihod in odhod svojih otrok. Za izgubljene predmete ne odgovarjamo. Tekmuje se na lastno odgovornost.

V primeru slabega vremena se dogodek prestavi.

Za dodatne informacije lahko pokličete na številko 040/850-370.

Eden izmed vidnejših sponzorjev zaključka otroške atletike je podjetje Blender group d.o.o. s pijačo Vitamin Well.

Vitaminske pijače Vitamin Well so odlične za potešitev žeje. Vsebujejo vitamine in minerale ter izvlečke sadja in rastlin. Niso gazirane, sladkane pa so izključno s sadnim sladkorjem. Prvi nabor izdelkov je bil predstavljen na Švedskem leta 2008. Še danes razvoj, raziskave in izdelava vseh Vitamin Well izdelkov poteka na Švedskem. Naše vitaminske pijače ponujajo alternativo gaziranim pijačam, sadnim sokovom in drugim bolj ali manj sladkim negaziranim pijačam, na voljo pa so v devetih različnih okusih.

Vabljeni torej v sredo, 31. maja ob 16h na atletski stadion Žak v spodnjo Šiško, kjer boste vsi udeleženci tekmovanja deležni različnih okusov pijače Vitamin Well.

povezave

URADNE URE

KONTAKT

Vse pravice pridržane | AD Mass Ljubljana | 2024