Naj atletski klub Slovenije

AD Mass že vrsto let velja za Naj atletski klub Slovenije. Nagrado AZS za ekipne dosežke in odlično organizacijo kluba neprekinjeno prejemamo že od leta 2012 dalje. Tradicijo želimo nadaljevati tudi v prihodnje, saj skupaj stremimo k doseganju najboljših rezultatov.

Vpis v atletsko šolo

Prvi koraki v svet atletike se lahko začnejo že zelo zgodaj. Vadba v mlajših katergorijah temelji predvsem na premagovanju lastnega telesa in razvoju koordinacije, ki je bistvena za nadaljnji razvoj v vrhunskega atleta. Trening atletike je bazični šport, ki lahko predstavljaja tudi dobro osnovo za druge športe.

Podarite del dohodnine

Vsak posameznik lahko del dohodnine brez dodatnih stroškov nameni organizacijam. S tem omogočate dodatno podporo razvoju Mass-ovcev od najmlajših katerogij do vrhunskih atletov. Za izkazano zaupanje se vam že v naprej zahvaljujemo.

Atletska šola je prvi korak do vrhunskega atleta. Širok kader trenerjev omogoča trening vseh starostnih kategorij in disciplin.

Mass-ovci nas že vrsto let razveseljujejo z odmevnimi dosežki na domačih in največjih mednarodnih tekmah.

Vrhunski rezultati niso naključje, zato pri razvoju atletov sodelujemo s strokovnjaki iz različnih znanstvenih področij.

Od prvih atletskih korakov

Te zanima trening atletike?

Pridruži se atletski šoli AD Mass Ljubljana in skupaj bomo razvili tvoj potencial.

Vpisi potekajo vsak dan v pisarni kluba.

do vrhunskih dosežkov

z izkušenimi trenerji.

Pridruži se nam na Instagramu, spremljaj utrip AD Mass Ljubljana in bodi obveščen o uspehih naših atletov takoj, ko se zgodijo.

24/03/2023

‼️pozor‼️ MASSOVA REKREATIVNA VADBA Ste na začetku športne poti ali pa želite pridobiti nova praktična znanja? Pridružite se AD Mass…

18/03/2023

Taja, Sanja in Mimi na stopničkah na državnem prvenstvu U12 🤩 Danes je v Slovenski Bistrici potekalo prvenstvo Slovenije v…

16/03/2023

💥Anže Durjava peti na evropskem pokalu💥 11. in 12.marca je v Leirii na Portugalskem potekal evropski pokal v metih. Anže…

13/03/2023

✔️državno prvenstvo v dvorani za pionirje in pionirke letnik 2010 in 2011✔️ V soboto, 11.3.2023 smo v Ljubljani organizirali državno…

05/03/2023

Osvojeno 5.mesto za Nejo na EP 🤩 Bravo👏🏻 #admass #istanbul2023

05/03/2023

16. mesto za Rennerja na evropskem prvenstvu. Čestitke👏🏻 #admass #istanbul2023

Želite podpreti razvoj vrhunskih MASS-ovcev?

Strokovni partnerji

prehrana

masaža in fizioterapija

psihologija

Zvesti sponzorji in pokrovitelji